BMS solutions, Home Automation

舍 Integrated BMS

Kami ngarep automation produser BMS sarta pamekar saprak 1999 . Kami ieu panalungtikan ngembangkeun parusahaan fokus kana:
  • aplikasi manajemén pikeun visualisasi jeung manajemén
  • Controllers pinter (dumasar kana microcontollers)
  • software integrasi
Urang keur pilari Investor, distributor, pausahaan koperasi. Controllers pinter urang nyertakeun lolobana varian automation imah (kabel / wireless, kaléng stop kontak, switchboards, Pamasangan tegangan low).

Aplikasi kabel:
  • bisa Controllers (controller Area Network) sedeng (~ 15 titik pinter) kana kaléng stop kontak listrik
  • LAN (Éthernét) Controllers badag dioptimalkeun pikeun control kamar (imah, wangunan, hotél, mancén, kantor) - mungkin pamasangan switchboard (~ 50 titik pinter) - pamasangan profésional komponén industri
  • pusat (Éthernét) Controllers kacida gedéna dioptimalkeun pikeun instalasi switchboard sentral jeung integrations (~ 250 titik pinter) - pamasangan profésional komponén industri
  • RS - 485 Controllers badag dioptimalkeun pikeun control kamar (imah, wangunan, hotél, mancén, kantor) - mungkin pamasangan switchboard (~ 50 titik pinter) - pamasangan profésional komponén industri
Aplikasi nirkabel:
  • RF (863/902 / 915MHz) Controllers sedeng (~ 15 pinter titik) kana kaléng stop kontak listrik dumasar Controllers bisa kalayan modul RF dongle
  • WiFi (2. 4GHz) Controllers sedeng (~ 12 titik pinter) pikeun kaléng stop kontak listrik jeung hosting ka alat éksternal
Maca deui
IoT/BAS/BMS Solutions 2021 | IoT, IIoT | Contact | IoT